Om oss

Scandinavian Designs Trading AB är ett professionellt företag som erbjuder dig kvalitet och design av högsta klass.

Företaget startades 2011 med syftet att skapa samarbete med de bästa leverantörerna för att kunna erbjuda våra kunder både i Sverige och Östafrika, produkter med den senaste teknologin samt erbjuda olika lösningar inom bygg och säkerhet i takt med dagens utveckling och krav.


I Sverige

På den svenska marknaden består vår verksamhet av försäljning, installation och service på brandskyddsprodukter. Vi erbjuder våra kunder olika lösningar inom brandskydd och säkerhet genom att tillsammans komma fram till ett bra produktval som passar just Ert projekt och Era krav.

I Östafrika

Är Ni intresserad av att starta en verksamhet i Östafrika eller funderar på att se hur marknaden skulle reagerar på dina produkter och tjänster, då kan vi hjälpa Er med färdiga affärskoncept passande just Er verksamhet och företagets krav.

Redan idag har vi en fungerande verksamhet där vi erbjuder våra kunder i Östafrika exklusiva bygg och säkerhetsprodukter från Sverige, Holland och Österrike. Genom våra duktiga samarbetspartners och konsulter kan vi se till att Ni får all den information som behövs för att komma igång. Är Ni intresserad, kan vi boka ett kostnadsfritt möte för att se vad just Ert företag är i behov av.

Ring oss på 031-87 41 00 eller skriv ett mail Kontakta oss nu!